Publicerad den

Nyhet: Vajrax Universal Silencio

Nu lanserar vi den nya ljuddämpade diamantklingan “Vajrax Universal Silencio”

Detta är en ljuddämpad version av vår populära Vajrax Universal-klinga, och är utformad för att minska ljud- och vibrationsnivåerna vid skärning av hårda material som granit, betong, armerad betong och tillfälligt i asfalt.

En av de mest imponerande egenskaperna hos Vajrax Universal Silencio är det ljuddämpande stambladet, som är uppbyggt i flera skikt och effektivt absorberar vibrationer för att minska ljudnivån. Detta gör den perfekt för användning i stadsmiljöer där ljud kan vara ett problem.

Men Vajrax Universal Silencio har inte bara utmärkta ljuddämpningsegenskaper. Dess nya HD-segment har ett mycket tätare packat bindemedel än något annat på marknaden, vilket ger mindre vibrationer och en längre livslängd. Detta gör att Vajrax Universal Silencio kan skära snabbt och effektivt genom de tuffaste materialen.

En annan fördel med Vajrax Universal Silencio är dess mångsidighet. Medan den är utformad för att klara av en mängd olika material, är den inte lika snabbskärande som Vajrax Betong eller Vajrax Granit i sten och betong, och har inte samma livslängd som Vajrax Asfalt i asfalt. Men för den som söker en diamantklinga som kan skära genom flera olika material med minimalt ljud och vibrationer, är Vajrax Universal Silencio ett självklart val.

Vajrax-serien är Norddiamants serie av klingor till motorkapar, utformad för att erbjuda de bästa och mest prisvärda diamantverktygen på marknaden. Namnet på serien, Vajrax, kommer från ordet Vajra som betyder både blixt och diamant, och är en symbol för kraft och oförstörbarhet. Vajrax-klingorna är tillverkade och godkända enligt den europeiska standarden EN13236, vilket garanterar högsta säkerhetskrav och godkännande för användning i Sverige och övriga Europa.

Beställ din Vajrax Universal Silencio idag och upplev skillnaden med vår senaste diamantklinga.

Publicerad den

Norddiamant lanserar den nya BATTERY SILENCIO

Norddiamant lanserar den nya BATTERY SILENCIO – den ultimata diamantklingan för tyst och effektiv kapning.

BATTERY SILENCIO är en diamantklinga speciellt utformad för användning med batteridrivna eller eldrivna sågar som kräver extra tyst skärning. Med sitt ljuddämpande stamblad i flera skikt minimerar BATTERY SILENCIO vibrationer och ljudnivåer under kapning.

Den här klingan har även 13 mm höga HD-segment (High Density) med ett mycket tätare packat bindemedel än någon annan diamantklinga på marknaden, vilket ger mindre vibrationer och håller diamanterna mycket bättre. Detta gör att BATTERY SILENCIO har en mycket hög såghastighet och livslängd.

BATTERY SILENCIO är inte bara bra för att minska ljudnivån, utan är också lättskärande, vilket innebär att batteriet håller längre och att kapningen kan utföras snabbare. Denna diamantklinga är perfekt för användning i stadsmiljöer eller inomhus i ljudkänsliga områden.

Om du letar efter en diamantklinga som kan skära snabbt och effektivt genom material som betong, armerad betong, granit, sten, tegel och takpannor med minimalt ljud och vibrationer, är BATTERY SILENCIO det självklara valet.

Lita på Norddiamant för högkvalitativa diamantverktyg som levererar högpresterande resultat. Kontakta oss idag för att beställa din BATTERY SILENCIO.

Publicerad den

Norddiamant presenterar nya Vajrax BETONG

Norddiamant presenterar stolt sin senaste innovation inom diamantklingor till motorkapar – Vajrax Betong. Den här nya klingan skär snabbt och håller länge och är speciellt utformad för kapning av betong, armerad betong, byggnadsmaterial och sten.

Vajrax Betong är utrustad med våra nya HD – High Density segment som har ett mycket tätare packat bindemedel än något annat på marknaden. Den höga densiteten minskar vibrationer och ger bättre grepp om diamanterna, vilket ger den en lång livslängd och hög såghastighet.

Vajrax Betong är den perfekta lösningen för bygg- och anläggningsbranschen, där tid och kvalitet är avgörande. Den kan enkelt användas för kapning av byggnadsmaterial som betong, armerad betong, granit, sten, tegel och takpannor, vilket gör den mångsidig och lättanvänd.

Med Vajrax Betong kan du arbeta snabbt och effektivt utan att behöva oroa dig för höga ljudnivåer och obehagliga vibrationer.

Norddiamant är stolta över att erbjuda en produkt av högsta kvalitet till våra kunder. Vajrax Betong är ett utmärkt exempel på vår strävan att förbättra vår produktlinje och fortsätta erbjuda innovativa lösningar som uppfyller behoven hos våra kunder. Läs mer om Vajrax betong och se priser här.

Publicerad den

Norddiamants nya motorkapsklinga Vajrax Asfalt

Norddiamant presenterar stolt vår senaste produkt – Vajrax Asfalt. Den nya diamantklingan är en del av vår nya serie av motorkapsklingor och är speciellt utformad för att hantera det utmanande materialet asfalt.

Asfalt är känd för att vara ett kletigt och abrasivt material som kan vara svårt att hantera med vanliga klingor. Men tack vare våra nya HD – High Density segment, kan vi nu erbjuda en diamantklinga som är både snabb och hållbar.

Våra HD-segment är packade med ett mycket tätare bindemedel än något annat på marknaden, vilket ger mindre vibrationer och bättre hållbarhet. Dessutom gör de större och bättre diamanterna att klingan får en mycket längre livslängd utan att tappa någon skärhastighet.

Självklart har Vajrax Asfalt också underskärningssegment som skyddar stambladet från nötning. Vi har lagt ner mycket tid och ansträngning på att utveckla vår nya Vajrax-serie, och vi är glada över att kunna erbjuda de bästa och mest prisvärda motorkapsklingorna på marknaden.

Vajrax Asfalt är tillverkad och godkänd enligt den europeiska standarden EN13236, vilket garanterar högsta säkerhetskrav och godkänd att användas i hela Europa, inklusive Sverige.

Tveka inte att prova våra nya diamantklingor för att uppleva skillnaden. Med Vajrax Asfalt och resten av Vajrax-serien kan du vara säker på att du har det bästa verktyget för dina jobb på byggarbetsplatsen. Läs mer om Vajrax Asfalt här.