Publicerad den

Norddiamant presenterar nya Vajrax BETONG

Norddiamant presenterar stolt sin senaste innovation inom diamantklingor till motorkapar – Vajrax Betong. Den här nya klingan skär snabbt och håller länge och är speciellt utformad för kapning av betong, armerad betong, byggnadsmaterial och sten.

Vajrax Betong är utrustad med våra nya HD – High Density segment som har ett mycket tätare packat bindemedel än något annat på marknaden. Den höga densiteten minskar vibrationer och ger bättre grepp om diamanterna, vilket ger den en lång livslängd och hög såghastighet.

Vajrax Betong är den perfekta lösningen för bygg- och anläggningsbranschen, där tid och kvalitet är avgörande. Den kan enkelt användas för kapning av byggnadsmaterial som betong, armerad betong, granit, sten, tegel och takpannor, vilket gör den mångsidig och lättanvänd.

Med Vajrax Betong kan du arbeta snabbt och effektivt utan att behöva oroa dig för höga ljudnivåer och obehagliga vibrationer.

Norddiamant är stolta över att erbjuda en produkt av högsta kvalitet till våra kunder. Vajrax Betong är ett utmärkt exempel på vår strävan att förbättra vår produktlinje och fortsätta erbjuda innovativa lösningar som uppfyller behoven hos våra kunder. Läs mer om Vajrax betong och se priser här.