Publicerad den

Norddiamants nya motorkapsklinga Vajrax Asfalt

Norddiamant presenterar stolt vår senaste produkt – Vajrax Asfalt. Den nya diamantklingan är en del av vår nya serie av motorkapsklingor och är speciellt utformad för att hantera det utmanande materialet asfalt.

Asfalt är känd för att vara ett kletigt och abrasivt material som kan vara svårt att hantera med vanliga klingor. Men tack vare våra nya HD – High Density segment, kan vi nu erbjuda en diamantklinga som är både snabb och hållbar.

Våra HD-segment är packade med ett mycket tätare bindemedel än något annat på marknaden, vilket ger mindre vibrationer och bättre hållbarhet. Dessutom gör de större och bättre diamanterna att klingan får en mycket längre livslängd utan att tappa någon skärhastighet.

Självklart har Vajrax Asfalt också underskärningssegment som skyddar stambladet från nötning. Vi har lagt ner mycket tid och ansträngning på att utveckla vår nya Vajrax-serie, och vi är glada över att kunna erbjuda de bästa och mest prisvärda motorkapsklingorna på marknaden.

Vajrax Asfalt är tillverkad och godkänd enligt den europeiska standarden EN13236, vilket garanterar högsta säkerhetskrav och godkänd att användas i hela Europa, inklusive Sverige.

Tveka inte att prova våra nya diamantklingor för att uppleva skillnaden. Med Vajrax Asfalt och resten av Vajrax-serien kan du vara säker på att du har det bästa verktyget för dina jobb på byggarbetsplatsen. Läs mer om Vajrax Asfalt här.