Publicerad den

Nyhet: Vajrax Universal Silencio

Nu lanserar vi den nya ljuddämpade diamantklingan “Vajrax Universal Silencio”

Detta är en ljuddämpad version av vår populära Vajrax Universal-klinga, och är utformad för att minska ljud- och vibrationsnivåerna vid skärning av hårda material som granit, betong, armerad betong och tillfälligt i asfalt.

En av de mest imponerande egenskaperna hos Vajrax Universal Silencio är det ljuddämpande stambladet, som är uppbyggt i flera skikt och effektivt absorberar vibrationer för att minska ljudnivån. Detta gör den perfekt för användning i stadsmiljöer där ljud kan vara ett problem.

Men Vajrax Universal Silencio har inte bara utmärkta ljuddämpningsegenskaper. Dess nya HD-segment har ett mycket tätare packat bindemedel än något annat på marknaden, vilket ger mindre vibrationer och en längre livslängd. Detta gör att Vajrax Universal Silencio kan skära snabbt och effektivt genom de tuffaste materialen.

En annan fördel med Vajrax Universal Silencio är dess mångsidighet. Medan den är utformad för att klara av en mängd olika material, är den inte lika snabbskärande som Vajrax Betong eller Vajrax Granit i sten och betong, och har inte samma livslängd som Vajrax Asfalt i asfalt. Men för den som söker en diamantklinga som kan skära genom flera olika material med minimalt ljud och vibrationer, är Vajrax Universal Silencio ett självklart val.

Vajrax-serien är Norddiamants serie av klingor till motorkapar, utformad för att erbjuda de bästa och mest prisvärda diamantverktygen på marknaden. Namnet på serien, Vajrax, kommer från ordet Vajra som betyder både blixt och diamant, och är en symbol för kraft och oförstörbarhet. Vajrax-klingorna är tillverkade och godkända enligt den europeiska standarden EN13236, vilket garanterar högsta säkerhetskrav och godkännande för användning i Sverige och övriga Europa.

Beställ din Vajrax Universal Silencio idag och upplev skillnaden med vår senaste diamantklinga.